Mireia Tarrés

Artista andorrana. Em dedico professionalment a la conservació-restauració de béns mobles al Departament de Patrimoni Cultural d’Andorra des de l’inici de la meva carrera després d’acabar les llicenciatures de Belles Arts i Història de l’Art a la Universitat de Barcelona.

La meva passió vital des de ben petita ha estat la pintura, sense perdre mai el contacte amb els pinzells i els colors.

Vaig començar la meva aventura creativa amb obres de gran format, sobre suport fusta, on donant relleu a la superfície pictòrica propiciava la creació a partir de pigments dipositats sobre aquesta amb l’ajuda de diferents aglutinants buscant la interacció dels colors, el relleu de la superfície i el joc de l’atzar amb aquests per acabar definint l’obra des d’aquesta aleatorietat.

Després de ser mare i aturar uns anys la faceta creativa la vida em va portar a descobrir la pintura sobre seda. Aquest món em va atrapar i fascinar fins que finalment durant el confinament vaig descobrir la tècnica de l’aquarel·la. Aquest fet juntament amb el d’haver topat amb una gran mestra d’aquesta tècnica, l’aquarel·lista navarresa Idoia Lasagabaster ha fet que trobi un camí d’expressió artística vital per a mi.

La pintura i en aquest moment, l’aquarel·la, suposen un motor vital per a mi. Per aquest motiu cada cop pren més importància en el meu present.

La finalitat d’aquesta galeria és posar al teu abast les meves creacions. Perquè si t’agraden i vols gaudir-les a casa teva puguis fer-ho. Soc feliç creant i compartint la meva expressió artística amb qui vulgui gaudir-la!

Gràcies per acompanyar-me en el meu viatge!!